Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Mednarodna konferenca 2019 – razpis

Osnovna šola Beltinci pripravlja 26. oktobra 2019 mednarodno konferenco z naslovom
DODANE VREDNOSTI IN VSEBINE V SODOBNI ŠOLI

Novi pedagoški pristopi, ki bodo pripomogli h kakovostnejšemu pedagoškemu delu, katerega rezultat bo zadovoljen, inovativen in aktiven učenec.

V sodobnem času je učence potrebno motivirati z novimi pedagoškimi pristopi, saj so kot posamezniki zelo raznoliki, imajo različne potrebe in sposobnosti.

Učitelji se pri svojem delu poslužujemo različnih metod in pristopov, s katerimi želimo učence spodbuditi k razmišljanju, samostojnemu delu in sodelovanju z drugimi. S temi pristopi želimo doseči tudi, da učenci pridobijo čim več znanja, katerega lahko koristno uporabijo v nadaljnjem življenju. Naj bodo to dodane vrednosti s področja gibanja, zdravja, umetnosti ter učenja učenja na malo drugačen način. Učence želimo spodbujati tudi h kreativnosti in inovativnosti.

Vabimo vas, da pripravite prispevek, v katerem boste predstavili svoje delo in izkušnje, ki temeljijo na novih pedagoških pristopih ter so se izkazale za učinkovite, in ga predstavite na mednarodni konferenci.

Cilji:
– predstavitev primerov dobre prakse,
– izmenjava izkušenj,
– pridobivanje novih idej.

Mednarodna konferenca je namenjena pedagoškim delavcem v osnovni in srednji šoli, svetovalnim delavcem, ravnateljem in vsem, ki vas to področje zanima.

Konferenca bo sestavljena iz plenarnega dela, v katerem bodo svoje izkušnje podali povabljeni gostje ter v obliki predstavitev po skupinah.

Pridružite se nam 26. oktobra 2019.

Prijave na mednarodno konferenco in prispevke zbiramo do 20. 9. 2019 na elektronskem obrazcu. Oddaja prispevka pomeni tudi prijavo na konferenco.

Strokovni prispevki bodo objavljeni v elektronskem zborniku, ki bo izšel po mednarodni konferenci. Avtorje strokovnih referatov bomo o sprejetju osebno obvestili.

 

Kotizacija
Kotizacija znaša 60,00 EUR in vključuje gradivo, hrano in pijačo.

Potrdila
Vsak udeleženec bo po končanem simpoziju prejel potrdilo o izvedenem samostojnem prispevku z ustreznim številom točk.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonu: 02 541 31 02 (ravnateljica Matejka Horvat) ali po elektronski pošti konferenca@osbeltinci.si.

Dostopnost