Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Spoštovani starši, spoštovani učenci 9.razredov.

V priloženem linku najdete dostop do podrobnejših informacij vezanih na dogodek, ki ga za učence in njihove starše pripravlja Gospodarska zbornica Slovenije skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje, Zavodom RS za šolstvo ter Centrom RS za poklicno izobraževanje. Dogodek se bo izvajal v četrtek, 29. 11. 2018 ob 16.30.
V nadaljevanju prilagam podrobnejša navodila za prijavo oz. za ogled seznama prijavljenih  delodajalcev.

Spoštovani, v ponedeljek, 12.11.2018, smo uradno odprli prijave za udeležbo na Dnevu odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše! Prijave že pridno beležimo tudi z vašo pomočjo, da bo zadeva tekla še lažje, smo vam pripravili nekaj napotkov glede same prijave.
 Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva poteka torej po podjetjih po celi Sloveniji ob isti uri, t. j. 16.30h – do danes beležimo že 133 podjetij!

KORAKI USPEŠNE PRIJAVE:
Seznam podjetij najdete na spletni strani www.odkrijsvojtalent.si pod zavihkom PRIJAVA.

  1. Pod tem zavihkom se vam pokaže seznam vseh podjetij po abecednem vrstnem redu. Izbiro si lahko olajšate na sledeči način (da boste učencem in staršem lažje razložili): izberite želeno regijo obiska in kliknite IZBERI (na desni strani). Brez potrditve se seznam žal ne bo ažuriral. 3. Ko izberete želeno regijo, preglejte podjetja in se odločite za enega, ki bi ga obiskali in kliknete na to podjetje (spet gumb IZBERI).
  2. Prikaže se vam opis podjetja, na desni strani pa zemljevid. Pod zemljevidom se nahaja gumb “Naprej na prijavo”. Če kliknete ta gumb, vas pelje na prijavo za izbrano podjetje.
  3. Tu imate 2 izbiri za oddajo prijave: lahko se prijavite kot organizacija (šola) ALI kot posameznik. Če boste obiskali podjetje organizirano v skupini učencev in staršev, predlagamo, da izberete prijavo kot organizacija. Poljubno lahko dodajate osebe pod »Dodaj spremljevalca«. Če dodajate posameznega učenca (in/ali starša oziroma se starši in učenci prijavljajo sami), lahko izberete možnost »kot posameznik«. Tudi tukaj se lahko doda spremljevalca, npr. starša, ipd.
  4. Ko izpolnite podatke za vaše učence in spremljevalce oz. dijake, oddate prijavo in s tem ste uspešno zaključili postopek. Se vidimo 29. novembra ob 16.30 uri!
    Dodatne informacije: Tjaša Sobočan (tjasa.sobocan@simbioza.eu / 031 723 698).

V kolikor želite se za prijavo lahko oglasite tudi v pisane šolske psihologinje Tamare Repić.

Tamara Repić

Dostopnost